Praktisk information

Ansøgning:

Du ansøger om optagelse på uddannelsens begynderniveau. Gennemfører du disse 2 kurser, kan du optages på uddannelsens næste niveau. Tilmeldingen er bindende for et niveau ad gangen (3 x 4 dage). Det er et krav, at man har deltaget i et SE-introduktionskursus.

Ansøgning med cv og foto sendes til info@traumeheling.dk.

Betingelser:

Man binder sig til et niveau ad gangen (dvs. 3 x 4 dage) – med mindre andet er aftalt.

For at blive certificeret Somatic Experiencing Practitioner skal man have gennemført hele uddannelsen og have gennemført det nødvendige antal terapisessioner og supervisionstimer.

Mister man kursusdage, skal man enten tage de tabte dage på en ny træning på tilsvarende niveau og modul eller gennemse instruktions-videoer svarende til den tabte træning. Derudover skal man tage én ekstra supervisionstime pr. tabt dag.

Pris:

Begynder-, Mellem- og Avanceret niveau, (à 12 dage) kr. 19.000 pr. niveau. Hertil kommer ca. kr. 4.000 pr. modul til kost og logi på Tisvilde Højskole.

Derudover må påregnes udgifter til supervision og sessioner. For tiden er prisen kr. 800,- pr. time af ca. 50 minutters varighed.

Ved evt. framelding til et helt modul kan det pågældende modul enten tages i udlandet eller på et senere hold i Danmark. I så fald refunderes udgifterne til kost og logi, som i øjeblikket udgør kr. 4.000,- pr. modul.

Kursussted:

Træningerne foregår i skønne omgivelser på Tisvilde Højskole, en gamle velholdt badepension tæt på skov og strand.

Kursussprog:

Dansk og engelsk.

Supervision og personlige sessioner:

Download dokumentet: Supervision og personlige sessioner