Om os

Traumeheling blev stiftet i 2006 med det formål at drive virksomhed med organisering af SE-uddannelsen og kurser i Somatic Experiencing® i Danmark. Traumeheling er den eneste godkendte og certificerede udbyder af SE-uddannelsen i Danmark, som har erhvervet beskyttede rettigheder til uddannelsen i henhold til hovedorganisationen ”Somatic Experiencing Trauma Institure” (SETI). Uddannelsen er udliciteret til Traumeheling af SE-foreningen i Danmark.

Traumeheling består af:

frankCand.psych. Frank Vestergaard Olsen, aut., specialist i psykotraumatologi. Somatic Experiencing Practitioner. Mindfulnessinstruktør. Videreuddannelse i familieterapi. Praktiserende psykolog med overenskomst med sygesikringen. Mange års erfaringer i arbejde med traumatiserede flygtninge.
Egen hjemmeside
ursulaCand.psych. Ursula Fürstenwald, aut., specialist i psykoterapi samt specialist og supervisor i psykotraumatologi. Somatic Experiencing Practitioner. Lærer på SE introkurset. Praktiserende psykolog. Mange års erfaringer i arbejde med traumatiserede flygtninge.
Egen hjemmeside
jettePsykoterapeut, MPF Jette Koch, socialrådgiver og psykoterapeut MPF. klinisk efteruddannelse transaktionsanalyse samt efteruddannelser inden for familieterapi, NLP og gestaltterapi. Somatic Experiencing Practitioner. Privatpraktiserende psykoterapeut. Mange års erfaring i undervisning og supervision.
Egen hjemmeside
ulrikCand.psych. aut. Ulrik Jørgensen, specialist og supervisor i psykoterapi. Somatic Experiencing Practitioner. Videreuddannelse i analytisk gruppeterapi. Praktiserende psykolog med overenskomst med sygesikringen. 25 års erfaringer i arbejde med traumatiserede flygtninge.
Egen hjemmeside
AMHAdministration og økonomi:
Anne Mette Hjorhöy
Grønhøjgårdsvej 147
2630 Tåstrup
Mail: info@traumeheling.dk