Peter Levine: Skam og stolthed – hen imod det autentiske selv.

Foredrag med Peter Levine i DGI-byen den 19. juni 2018

Skam er forbundet med en meget specifik kropspositur og et autonomt mønster. Det er et mønster, der svarer til det, vi ser i traumer, herunder hyper-arousal hypo-arousal og shutdown. Den modsatte kropsoplevelse af skam er den direkte oplevelse af den somatiske/autonome positur for triumf og stolthed. Skam kan blive transformeret til en kernefornemmelse af værdighed og selvindlevelse. Denne integrative proces er essentiel for at fremme sundhed og velbefindende.

Tid: 19. juni 2018, kl. 19-22.

Sted: DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

Kontakt: traumeheling@hotmail.com eller Jette Koch, tel: +45 2255 2504

Pris: kr. 525,-

Billetsalg: Ticketmaster så længe billetter haves.

Yderligere information: klik her

More information in english: Click here