Gina Ross, MFCC: Kunsten at håndtere konflikter.

Forløsning af stress og traumer for at fremme helingsprocesser.

Kursus på Naxos, 1.-6. juli 2018.

Højt stressniveau, traumer, tab og ikke-mødte behov kan overvælde os og ændre vores mentale og følelsesmæssige balance. De kompromitterer vores tænkning og handlemåder. Når vores grundlæggende behov ikke bliver mødt, forstyrrer det den kollektive historie og forårsager ofte voldsomme følelser. Lær hvordan man kan arbejde med – og forløse følelsesmæssige blokeringer, som opstår i konfliktsituationer, samt hvordan man kan samarbejde og facilitere konflikthåndtering. Lær hvordan det er muligt at finde præcise handlemåder som reducerer aggressionen fremfor at forstærke den.

Datoer: 1. – 6. Juli 2018

Sted: Apollonas på Naxos i Grækenland. Apollonas er et ideelt sted til rolige ferier, så det er muligt at ankomme tidligere eller blive længere efter workshoppen, evt. sammen med familien. Se: http://apollonnaxos.blogspot.com.

Pris: kr. 6.500,-. (EUR 875.- ) for workshoppen inkl. kaffe, te og frugt. Kost og logi betales separat. Dobbeltværelse på Hotel Kouros inkl. morgenmad koster ca. 20 euros per person.

Tilmelding: traumeheling@hotmail.com mærket ”Gina Naxos 2018”.

Yderligere information: klik her


English

Gina Ross, MFCC: The Art of Conflict Resolution

Free from Stress &Trauma – Free from Conflict

Workshop on Naxos, Greece, 1-6 July 2018

High stress, trauma, loss and unmet universal basic needs can overwhelm us, and alter our mental and emotional balance. They polarize us and compromise the objectivity of our thinking and the effectiveness of our actions to meet our needs. At the collective level, they distort narratives, and impair the capacity to resolve recurring local or international conflicts, making them intractable and violent. This workshop teaches how to resolve the emotional block-ages that cause and arise from conflicts. It provides tools to facilitate conflict resolution and cooperation.

Dates: 1st – 6th of July2018

Venue: Apollonas on Naxos in Greece. Apollonas is an ideal place for quiet vacations , and you may arrive early or stay after the workshop, maybe with your family. Additional information: http://apollonnaxos.blogspot.com

Registration fee: DKK. 6.500,- (EUR 875.- ) for workshop incl. coffee, tea and fruit. Double room at Hotel Kouros including breakfast @ 20 euros per pers.

Please contact: traumeheling@hotmail.com marked “Gina Naxos 2018. Tel: Jette Koch: 22552504

Registration: traumeheling@hotmail.com marked ”Gina Naxos 2018”.

More information: click here